Ta... kultowa hahahahahhshs!
Tak kultowa jak wy poważni
Tak, mnie też aż ścisnęło w boku jak to przeczytałem. Ich marketing chyba trochę "odleciał"
Kultowa to może jest, ale tylko w samym Zamelu
PS. Tu na marginesie polecam wrzucić w google taką frazę "zamel exta life aplikacja". Zobaczcie co się uplasowało na drugim miejscu
Musieli zareagować komentarzem pod filmem, bo choć problemy tam pokazane pewnie już rozwiązała aktualizacja z kwietnia 2018 to niesmak pozostał a Google pozycjonuje ten filmik bardzo wysoko
O czym tu mowa, nowości to powinny być w stylu integracja z Asystentem Google/otwarty protokół komunikacji bo to jest następny "level". Dziś kupując głośniczek typu Google Home Mini za całe 160zł można domem sterować głosowo o ile system jest otwarty. Do tego można już to robić po polsku (urządzenia Google jeszcze tego nie wspierają ale jest na to 'myk'). Tego bym się spodziewał. A jak się skończy na ściemniaczu RGBW czy może jakimś czujniku PIR (chyba przesadziłem ) to będzie to tylko uzupełnienie czegoś co już dawno powinno być dostępne. Ale poczekamy zobaczymy.
Zgadza się. To by były nowości na miarę obecnych czasów. Moduły oczywiście też są ważne (bo w końcu coś musi być elementem wykonawczym), ale teraz na topie jest sterowanie asystentami głosowymi, a tego w Exta Life nie ma i raczej nigdy nie będzie (przynajmniej w oficjalnym rozwiązaniu - my możemy się cieszyć sterowaniem głosowym elementami Exta Life dzięki Home Assistant
)