Witajcie,
Ze względu na rosnące koszty obecnego hostingu i kończącą się umowę z obecnym usługodawcą, zdecydowałem o przenosinach na inny, znacznie tańszy hosting. Zacząłem już przenosiny, ale są jeszcze rzeczy, które nie działają prawidłowo, więc przed ostatecznym przeniesieniem forum chcę te problemy jeszcze rozwiązać. Obecnie w ogóle nie działa wiki, co nie powinno być problemem dla nikogo poza mną i
@Gadulowaty Nie wiem czy uda mi się to rozwiązać na czas, gdyż pod koniec czerwca udaję się na urlop, a umowa z obecnym dostawcą wygasa 4 lipca, czyli forum musi zostać przeniesione wcześniej. Najwyżej wystartujemy ponownie bez wiki i naprawimy za jakiś czas.
Forum będę przenosił najprawdopodobniej w nadchodzący weekend 22-23 czerwca. Jeśli zobaczycie po wejściu na forum informację, że forum jest w konserwacji - oznacza to, że jest w trakcie przenosin.
Nowe wpisy w DNS będą propagować się do 24 godzin, więc może zdarzyć się sytuacja, że mimo, że forum będzie już przeniesione na nowy serwer to nadal będziecie widzieć, że jest w trybie konserwacji, bo wasze przeglądarki będą nadal odsyłane na stary serwer. Jednak nie powinno to trwać dłużej niż 24 godziny.
Stay tuned.