Wow, bardzo ciekawe wieści tutaj piszesz. Po twoich postach mam wrażenie że jesteś ukrytym podwójnym agentem Zamela
A tak serio - to na prawdę ciekawostka. Chociaż szczerze mówiąc to uważam to za chybiony pomysł w wykonaniu Zamela. Jest to jakiś sposób na zdywersyfikowanie designu dla RNK, ale nadal ograniczeni jesteśmy tylko do kilku wersji, gdy przy dostępności RNP możnaby mieć setki wariantów do wyboru. Z punktu widzenia klienta zdecydowanie bardziej ma sens RNP a nie kilka wersji RNK, nawet takich designerskich jak tutaj. Sam zainwestowałem w łączniki Simon w wersji Nature i nie chciałbym tego jednak mieszać i dobierać podobne produkty z innej firmy bo różnica w wyglądzie zawsze będzie widoczna.
Myślę, że Zamel jest mocno zdesperowany w promocji (choć na FB w kwestii Exta Life cisza jak makiem zasiał) tego systemu i chwyta się takiej współpracy, aby przy pomocy być może znanego producenta (nie znam firmy Karlik, ale znawcą od łączników też nie jestem) wypromować coś swojego. Wg mnie to dość karkołomny pomysł. Gdyby nawiązali współpracę z kilkoma największymi i najbardziej znanymi producentami - to jeszcze miałoby jako taki sens. Ale wg mnie najlepiej zrobiliby skupiając się na pracy nad produktem a nie szukając dziwnych dróg promocji.